Pregled

VisualLightBox je brezplaèen program s èarovnikom, ki vam pomaga preprosto ustvariti spletne foto galerije, ki temelji na slavni LightBox2 skripta, z nekaj klikov brez pisanja ene same kode.

Samo povlecite in spustite vaše fotografije v VisualLightBox okno, pritisnite "objavi" in svoje spletne galerije s prekrasnim LightBox uèinki se bo odprla v brskalniku takoj! Brez javascript,css,html kodiranja, brez urejanja slik, samo en klik in vaša galerija bo pripravljena.

Visual LightBox for Windows   Visual LightBox for MAC

Želite veè?

photo album website template

Primer

Primer Lightbox galerije

Naslednja slika je niz, ki ga VisualLightbox ustvari. Kliknite na katerokoli sliko, da zaženete Lightbox galerijo.


Primer zgoraj kaže uporabo na strani z Lightbox. Galerija ustvarjena z VisualLightbox je postavljena znotraj strani. Lahko pa tudi preverite polno stran z demo galerijami. This example takes whole browser area to show the gallery.

an online photo album

Prenesi VisualLightbox


Prenesi VisualLightbox Prenesi brezplaèno
Windows verzijo
Prenesi VisualLightbox Prenesi brezplaèno
MAC verzijo

VisualLightBox je brezplaèen za nekomercialne namene.

Majhna pristojbina se zahteva za poslovno uporabo. VisualLightBox Business Edition dodatno zagotavlja možnost za odpravo VisualLightBox.com kreditne linije, kot tudi možnost, da date svoj logotip na slike. Ko zakljuèite plaèilo prek varnega obrazca, boste prejeli licenèni kljuè takoj po e-pošti ki spremeni VisualLightBox Free verzijo takoj v Business verzijo. Lahko izberete najprimernejši naèin plaèila.

Metoda: kreditne kartice, banèno nakazilo, èek, PayPal itd. Prav tako lahko dobite Business Edition brezplaèno, èe boste pomagali pri prevajanju Visual LightBox v vaš materni jezik, prosim kontaktirajte nas na za veè informacij.

Prodaja Visual LightBox Prodaja Business Edition
Windows

$49
Single Website
$69
Unlimited Websites
Prodaja Visual LightBox Prodaja Business Edition
MAC

$49
Single Website
$69
Unlimited Websites
create photo album web site

Podpora

Za odpravljanje težav, funkcijske zahteve in splošno pomoè, se obrnite na podporo strankam na . Poskrbite, da se vkljuèijo podatki o vašem brskalniku, operacijskem sistemu, VisualLightbox razlièico, in povezave (ali ustrezne kode).

RELATED